edupedu.ro: „Sindicatele profesorilor propun reintroducerea exmatriculării elevilor în lege, plus detenție școlară și amenzi pentru părinți. Nota la purtare să fie luată în calcul la admiterea la liceu sau BAC”

Președintele Federației Sindicatelor din Educație (FSE) ”Spiru Haret”, Marius Nistor a propus mai multe sancțiuni pentru elevi în cazul unor abateri disciplinare, în contextul incidentelor grave din ultima săptămână petrecute în școli. Printre acestea, reintroducerea exmatriculării, detenție școlară, nota de purtare să fie luată în calcul la admiterea la liceu sau la BAC, sau amenzi pentru părinți. FSE a prezentat aceste propuneri în cadrul dezbaterilor pe proiectul Legii Învățământului Preuniversitar care au avut loc marți în comisia de învățământ din Camera Deputaților.

Citește mai multe aici: https://www.edupedu.ro/breaking-sindicatele-profesorilor-propun-reintroducerea-exmatricularii-elevilor-in-lege-plus-detentie-scolara-si-amenzi-pentru-parinti-nota-la-purtare-sa-fie-luata-in-calcul-la-admiterea-la-liceu-sa/