Servicii stomatologice speciale pentru membrii FSE SPIRU HARET

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, împreună cu Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET”, TBI Bank și bredent lansează un proiect prin care facilitează accesul tuturor membrilor organizației la servicii stomatologice gratuite sau reduse. Campania se numește “10 la sănătate dentară” și se derulează între 20 iunie și 5 octombrie 2022.

“Lipsa banilor și lipsa educației sunt principalele motive pentru care jumătate din români nu vin la dentist, iar efectele acestei situații sunt dezastruoase. Educația depinde de sănătatea educatorului. Prin urmare, am decis să tratăm cauza: facem primii pași pentru diminuarea poverii financiare a vizitei la stomatolog și începem cu profesorii, care, dau, încă, prima măsură a educației generațiilor viitoare. Am reușit să atragem parteneri esențiali în această campanie pentru ca toate cadrele didactice din România să-și poată rezolva problemele dentare și să-și inspire și elevii să prioritizeze sănătatea dentară, pentru a nu plăti prețul neglijenței mai târziu”, a declarat Dr. Ionuț Leahu, fondator și CEO al Rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Astfel, membrii FSE „SPIRU HARET“ vor avea acces la consultații și radiografii dentare gratuite, cele mai bune soluții de implant dentar și lucrări protetice pe termen lung cu posibilitate de plată în rate. Membrii FSE „SPIRU HARET“ pot obține finanțarea planului de tratament prin TBI Bank, care s-a alăturat campaniei cu o ofertă specială: pentru sistemul de implanturi Fast&Fixed, în valoare de 3200 de euro, membrii de sindicat vor beneficia de un plan de plată lunar de doar 147,73 euro, timp de 24 de luni, fără dobândă, iar pentru proteze pe termen lung, care au un preț de 2500 euro/arcadă, aceștia vor putea achita 115,42 euro, timp de 24 de luni, fără dobândă.

“ Întreținerea sănătății dentare nu ar trebui să fie amânată, cu atât mai puțin din motive financiare, lucru care ar trebui transmis prin puterea exemplului și generațiilor viitoare. Tocmai de aceea, ne-am alăturat campaniei dedicate profesorilor din România, prin oferirea unei soluții digitale simple, care le permit să beneficieze de îngrijirea medicală de care au nevoie și să plătească în rate potrivite bugetului lor. Ne dorim să vedem cât mai multe zâmbete sănătoase la catedrele din România și încurajăm cadrele didactice și nu numai își programeze vizita medicală și să stabilească planul de îngrijire potrivit”, spune Gergana Staykova, Market Leader, Romania, TBI Bank

Campania “10 la sănătate dentară” este structurată astfel încât să poată acoperi cele 13 orașe din țară unde există centre stomatologice ale Rețelei Clinicilor Dentare Dr. Leahu”. Toate cadrele didactice înscrise în sistemul de învățământ din România pot beneficia de serviciile gratuite și reduse. Tot ce trebuie să facă este să se programeze la un consult în oricare dintre clinicile dentare Dr. Leahu din țară, în urma căruia vor primi un plan de tratament, devizul de plată și opțiunea de reducere prin plata în rate.

“ Încercăm, la nivelul Federației Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET“, să diversificăm oferta de beneficii pentru membrii de sindicat. Prin acest parteneriat, membrii federației vor beneficia de reduceri și oferte speciale la serviciile stomatologice. Cu această ocazie, doresc să mulțumesc managementului Clinicilor Denatre Dr. Leahu pentru deschiderea de care a dat dovadă și pentru sprijin. La ora actuală, FSE „SPIRU HARET“ reprezintă interesele a peste 80.000 de angajați din învățământ.“, a declarat Marius Ovidiu Nistor, președinte FSE „SPIRU HARET“

Și cei cu probleme de sănătate generală, precum diabet, osteoporoză sau boli de inimă pot beneficia în siguranță de refacerea completă a danturii, în 24 de ore, fără durere, cu ajutorul implanturilor dentare. Echipa chirurgicală, care a inserat peste 43.000 de implanturi denatre în cei 11 ani de activitate, va ține în permanență legătura cu medicul curant care cunoaște afecțiunile generale pentru a se asigura că pacientul primește un plan de tratament personalizat și sigur.

Despre Clinicile Dentare Dr. Leahu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în 13 orașe din România (Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, , Sibiu, Timișoara, Turda); are 169 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 8000 de metri pătrați și o echipă de peste 650 de angajați și colaboratori, dintre care peste 200 de medici,

Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.